Materialer

RAMMER

Lister til rammer finnes i et fantastisk utvalg når det gjelder utforming som bredde, profil, ornamenter og farger. Listene lages i tre hovedgrupper av materiale: treverk, kunststoff, plasttyper og aluminium.

 

Bredden i sortimentet er så stort og skifter så raskt over tid at det ikke er mulig for rammemakeren å ligge inne med lager. I stedet har rammemakeren et bredt utvalg av prøver fra sin grossist som kunden kan velge i. Når valget er gjort er det raskt å få den aktuelle list fra grossisten.

 

Foruten lister som brukes til ytterrammer finnes også et bredt utvalg av passepartout-lister. Dette er meget smale lister som skjæres til og festes i innerkant på passepartouten slik at den danner overgang mellom selve bildet og passepartouten.

 

Rolfs Rammer kjøper sine lister hos anerkjente grossister, og arbeider med listverk i tre og kunststoff etter kundens ønske og valg.

 

LERRET OG BLINDRAMMER

Du kan velge ferdigspent lerret etter din egen smak. Jeg spenner på standard blindrammer. Disse kan gjøres fra 20 cm og oppover til 130 cm i trinn på 1 cm.

 

Du kan velge mellom lerret i lin eller bomull/syntetisk.

 

Send meg e-post på post@rolfsrammer.no, eller ta kontakt på telefon 907 94 733.  

Copyright© 2015 Rolfs Rammer - Drøbak - 907 94 733 - post@rolfsrammer.no. Org.nr: 992 517 131. All rights reserved.